РЕЛОКАЦІЯ, РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ
DOI:
https://doi.org/10.33042/2522-1809-2022-7-174-18-22Ключові слова:
релокація, ресторанне господарство, адаптація бізнесуАнотація
Розглянуто питання релокації ресторанного господарства з одного міста в інше під час бойових дій, перевезення обладнання, персоналу. Запропоновані методи адаптації бізнесу в нових умовах, створення унікальних конкурентоспроможних концепцій. Проведено аналіз закладів у місті Львів.
Посилання
Balatska N.Yu. (2020) Restaurant business in the conditions of the coronavirus pandemic. Problems and directions of transformation of development models. Economics and enterprise management, 42, 117-122. DOI: https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20
Hamilton J. Tips for moving your restaurant to the new location. Retrieved from: https://www.fsrmagazine.com/expert-takes/tips-moving-your-restaurant-new-location
Where restaurateurs live well. How the market of cafes and restaurants changed during half a year of war – infographic Retrieved from: https://biz.nv.ua/ukr/consmarket/yak-za-pivroku-viyni-zminivsya-ukrajinskiy-rinok-kafe-ta-restoraniv-novini-ukrajini-50267978.html
Business relocation: how to move and adapt the enterprise during the war? Retrieved from: https://ti-ukraine.org/news/relokatsiya-biznesu-yak-peremistyty-i-adaptuvaty-pidpryyemstvo-pid-chas-vijny/
Mill R.K. (2009) Restaurant management, p. 28-29.
Site «Daily Lviv». Retrieved from: https://dailylviv.com/news/ekonomika/na-lvivshchyni-242-tysyachi-pereselentsiv-ofitsiino-zareiestruvalys-yak-vymusheno-peremishcheni-osoby-100017
How tourist Lviv changed in numbers in 2021. Retrieved from: https://lviv.travel/ua/news/infohrafika-turystiv-2021
Iskandar Hilda Tjahjani. (2022) A brief look into food costing. International journal of economics, business and accounting research. Vol. 6. No. 3. Р. 758-766.
Zhang T., Chen J., Grunert K. (2022) Impact of consumer global–local identity on attitude toward and intention to buy local foods. Food quality and preference. Vol. 96. DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2021.104428
Guaccherini M., Gilli M., Mancinelli S., Zoli M. (2021) Nudging food waste decisions at restaurants. European economic review. Vol. 135. DOI: https://doi.org/10.1016/j.euroecorev.2021.103722
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому збірнику, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії CC BY-NC-ND 4.0 (із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Без Похідних 4.0 Міжнародна), котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).