РЕЛОКАЦІЯ, РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Автор(и)

  • Р.В. Мірошніченко Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
  • А.С. Соколенко Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

DOI:

https://doi.org/10.33042/2522-1809-2022-7-174-18-22

Ключові слова:

релокація, ресторанне господарство, адаптація бізнесу

Анотація

Розглянуто питання релокації ресторанного господарства з одного міста в інше під час бойових дій, перевезення обладнання, персоналу. Запропоновані методи адаптації бізнесу в нових умовах, створення унікальних конкурентоспроможних  концепцій. Проведено аналіз закладів у місті Львів.

Біографії авторів

Р.В. Мірошніченко, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

магістр спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа»

А.С. Соколенко, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

доцент, кандидат економічних наук

Посилання

Balatska N.Yu. (2020) Restaurant business in the conditions of the coronavirus pandemic. Problems and directions of transformation of development models. Economics and enterprise management, 42, 117-122. DOI: https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20

Hamilton J. Tips for moving your restaurant to the new location. Retrieved from: https://www.fsrmagazine.com/expert-takes/tips-moving-your-restaurant-new-location

Where restaurateurs live well. How the market of cafes and restaurants changed during half a year of war – infographic Retrieved from: https://biz.nv.ua/ukr/consmarket/yak-za-pivroku-viyni-zminivsya-ukrajinskiy-rinok-kafe-ta-restoraniv-novini-ukrajini-50267978.html

Business relocation: how to move and adapt the enterprise during the war? Retrieved from: https://ti-ukraine.org/news/relokatsiya-biznesu-yak-peremistyty-i-adaptuvaty-pidpryyemstvo-pid-chas-vijny/

Mill R.K. (2009) Restaurant management, p. 28-29.

Site «Daily Lviv». Retrieved from: https://dailylviv.com/news/ekonomika/na-lvivshchyni-242-tysyachi-pereselentsiv-ofitsiino-zareiestruvalys-yak-vymusheno-peremishcheni-osoby-100017

How tourist Lviv changed in numbers in 2021. Retrieved from: https://lviv.travel/ua/news/infohrafika-turystiv-2021

Iskandar Hilda Tjahjani. (2022) A brief look into food costing. International journal of economics, business and accounting research. Vol. 6. No. 3. Р. 758-766.

Zhang T., Chen J., Grunert K. (2022) Impact of consumer global–local identity on attitude toward and intention to buy local foods. Food quality and preference. Vol. 96. DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2021.104428

Guaccherini M., Gilli M., Mancinelli S., Zoli M. (2021) Nudging food waste decisions at restaurants. European economic review. Vol. 135. DOI: https://doi.org/10.1016/j.euroecorev.2021.103722

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-12-16

Як цитувати

Мірошніченко, Р., & Соколенко, А. (2022). РЕЛОКАЦІЯ, РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ. Комунальне господарство міст. Серія: «Економічні науки», 7(174), 18–22. https://doi.org/10.33042/2522-1809-2022-7-174-18-22