СОЦІАЛЬНІ ІННОВАЦІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ ІНКЛЮЗИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ

Array

Автор(и)

  • О. П. Колонтаєвський Харківський національний університет міського господар-ства імені О.М. Бекетова http://orcid.org/0000-0002-2210-739X

Анотація

Мета статті полягає в розробці рекомендацій щодо впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі, що сприятиме розвитку інклюзивного туризму. Визначено, що організація безбар'єрного простору всередині готельного комплексу допоможе створити конкурентну перевагу і залучити більший контингент споживачів.

Ключові слова: інклюзивний туризм, доступний туризм, туризм для інвалідів, безбар’єрний туризм, готельний бізнес

Біографія автора

О. П. Колонтаєвський, Харківський національний університет міського господар-ства імені О.М. Бекетова

к.е.н., доцент кафедри менеджменту і адміністрування

##submission.downloads##

Опубліковано

2018-12-18

Як цитувати

Колонтаєвський, О. П. (2018). СОЦІАЛЬНІ ІННОВАЦІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ ІНКЛЮЗИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ: Array. Комунальне господарство міст. Серія: «Економічні науки», 6(145), 24–28. вилучено із https://khges.kname.edu.ua/index.php/khges/article/view/5280

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 > >>