ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Array
Ключові слова:
організаційна структура, готель, життєвий цикл, персонал, регіон.Анотація
В роботі проаналізовані фактори, що впливають на організаційну структуру управління залежно від стадій життєвого циклу засобу розміщення, та визначено порядок підбору та обліку персоналу в готелях та аналогічних засобах розміщення в регіонах України з закріпленням функцій виконавців у відповідності до специфіки служб задля дотримання організаційної структури управління засобом розміщення в цілому.
Посилання
Gres-Yevreninova, S. V. (2017). The management of the hotel and restaurant complex «Khortitsa Palace». Economics and Enterprise Management, 17, 271-276.
Оlіiarnyk, Т. Yu. (2015) Оrganization of еconomic analysis of activity of hotel business enterprises. Economic analysis, 20, 257-262.
Каbushkin, N. I. (2000) The management of hotels and restaurants. Мinsk: Novoe znanie, 216.
Poltavska, О. V. (2016). Ensuring efficiency of enterprises hotel industry. Economy and state, 11, 25-29.
Кravtsov, S. S. (2017) Improving the administrative managemen of the hotel by implementing the ijternational quality standard ISO 9001 / Economics and Enterprise Management, 8, 271-277.
Official site of the State Statistics Committee of Ukraine. Retrieved from: http://www.ukrstat.gov.ua
Buntova, N. V. (2008) The staffing of the hotel industry in Ukraine: the problems and ways of their solution. Autoref. of the dis…. Cand. econ Sciences: 08.00.07. Kyiv, 22.
Segeda, I. V. (2014) Outsourcing in the hotel industry. Opportunities and development of modern tourism: world and national experience: materials of the All-Ukrainian scientific and practical conference October 16-17, 2014. – Zaporizhzhia, 38-42.
Segeda, I. V. (2014) Outsourcing in the hotel industry. Current issues, current state and prospects of tourism industry development in Ukraine and Poland. – Zhytomyr, 137-143.
Bogdan, N. M. (2017) Organizational and methodological bases of the analysis of the market situation of hotel services. Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chif M.A.Zhurba, 2017 – November # 9. Monreal, 28-35.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому збірнику, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії CC BY-NC-ND 4.0 (із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Без Похідних 4.0 Міжнародна), котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).