ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ

Array

Автор(и)

  • І. В. Сегеда Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова http://orcid.org/0000-0002-2364-4410
  • Н. М. Богдан Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова http://orcid.org/0000-0002-8176-9721

Ключові слова:

організаційна структура, готель, життєвий цикл, персонал, регіон.

Анотація

В роботі проаналізовані фактори, що впливають на організаційну структуру управління залежно від стадій життєвого циклу засобу розміщення, та визначено порядок підбору та обліку персоналу в готелях та аналогічних засобах розміщення в регіонах України з закріпленням функцій виконавців у відповідності до специфіки служб задля дотримання організаційної структури управління засобом розміщення в цілому.

Біографії авторів

І. В. Сегеда, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

кандидат економічних наук, старший викладач

Н. М. Богдан, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

доктор економічних наук, доцент кафедри

Посилання

Gres-Yevreninova, S. V. (2017). The management of the hotel and restaurant complex «Khortitsa Palace». Economics and Enterprise Management, 17, 271-276.

Оlіiarnyk, Т. Yu. (2015) Оrganization of еconomic analysis of activity of hotel business enterprises. Economic analysis, 20, 257-262.

Каbushkin, N. I. (2000) The management of hotels and restaurants. Мinsk: Novoe znanie, 216.

Poltavska, О. V. (2016). Ensuring efficiency of enterprises hotel industry. Economy and state, 11, 25-29.

Кravtsov, S. S. (2017) Improving the administrative managemen of the hotel by implementing the ijternational quality standard ISO 9001 / Economics and Enterprise Management, 8, 271-277.

Official site of the State Statistics Committee of Ukraine. Retrieved from: http://www.ukrstat.gov.ua

Buntova, N. V. (2008) The staffing of the hotel industry in Ukraine: the problems and ways of their solution. Autoref. of the dis…. Cand. econ Sciences: 08.00.07. Kyiv, 22.

Segeda, I. V. (2014) Outsourcing in the hotel industry. Opportunities and development of modern tourism: world and national experience: materials of the All-Ukrainian scientific and practical conference October 16-17, 2014. – Zaporizhzhia, 38-42.

Segeda, I. V. (2014) Outsourcing in the hotel industry. Current issues, current state and prospects of tourism industry development in Ukraine and Poland. – Zhytomyr, 137-143.

Bogdan, N. M. (2017) Organizational and methodological bases of the analysis of the market situation of hotel services. Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chif M.A.Zhurba, 2017 – November # 9. Monreal, 28-35.

##submission.downloads##

Опубліковано

2019-05-31

Як цитувати

Сегеда, І. В., & Богдан, Н. М. (2019). ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ: Array. Комунальне господарство міст. Серія: «Економічні науки», 4(150), 19–29. вилучено із https://khges.kname.edu.ua/index.php/khges/article/view/5458

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають