CLASSIFICATION OF POTENTIAL SLACK CONSTRUCTION PROCESS - , В. І., Є. Ю., О. О. (Municipal economy of cities. Series: «Economy science», 2013)
<span title="Аналізуються потенційно можливі резерви часу будівельних робіт у складі інвестиційно-будівельного проекту в контексті сучасних вимог, що пред'являються до систем організації та управління виробництвом.">Analyzes the potential for reserves of time construction work in the investment and construction project in the context of modern requirements to the systems of organization and management. <span title="Розроблено класифікацію резервів часу виконавців, машин та механізмів для виявлення подальших шляхів вдосконалення використання будівельних ресурсів, що дає змогу запропонувати заходи підвищення можливостей виробництва в нарощуванні потужностей при тій же чисельності робітників.">Classification of reserve time performers , machinery and mechanisms to identify further ways to improve the use of building resources so that you can propose measures to improve production capabilities in building capacity with the same number of workers.